25 de juny 2021

Un fansub més: Projecte Nou Món!

Hola i benvinguts!

Avui, 25 de Juny del 2021, neix un nou fansub. Dit això, ens presentem:

Què és el projecte "Nou Món"? Tots vam veure l'episodi 516 de One Piece sense saber que seria l'últim, amb el típic avanç del pròxim episodi, ningú sospitava que 7 anys després seguiriem esperant. Arrel d'això, va neixer la iniciativa de subtitular els episodis de One Piece a partir del 517, que casualment corresponen a la meitat del Nou Món i que cap altre fansub català ha fet.

Resumint, Projecte Nou Món és un fansub dedicat a One Piece.

Però encara hi ha més! No som un fansub qualsevol, va dir un fansub qualsevol.
Valorem la qualitat per sobre la quantitat. No anem amb pressa, perquè siguem sincers tampoc ens empaita ningú, fa 10 anys que va sortir l'episodi 517, no l'espera ningú i per això no sentim cap tipus de pressió a l'hora de donar inici a aquest projecte.
One Piece estarà subtitulat fent ús de múltiples fonts per evitar traduccions imprecises, adequat i revisat per evitar traduccions sense sentit i fidels, en la mesura del que sigui possible, al vocabulari i termes del doblatge en català, tot i que aprofitarem per fer algunes correccions.

Us garantim que donarem el 100%, però no podem garantir la perfecció, perquè som humans i a vegades cometem errors!
Alguna cosa se'ns pot passar per alt i si és el cas estarem encantats de rebre el vostre feedback. Tot i que sabem la importància que té One Piece i ens eforçarem de valent per donar el millor de nosaltres!

Així que per acabar, repetirem les darreres paraules que es van sentir en català i que donaran inici a aquest nou fansub:

El pròxim episodi de One Piece es diu...
El començament d'una nova etapa, els del Barret de Palla es tornen a reunir!