18 d’octubre 2021

Canvis al Fansub!

El nostre objectiu sempre ha estat oferir una traducció fidel al japonès i similar a la que ja presenten les versions oficials en anglès i castellà, unes versions que per sort o per desgràcia són a les que ens hem acostumat aquests últims anys.

Així i tot, ens hem trobat amb crítiques i queixes que diuen que no som fidels a la versió doblada en català. Tot això és cert, com ja hem dit, la nostra intenció era replicar el model actual de la versió oficial subtitulada en castellà i anglès, i fins i tot vam decidir que ens inclinaríem més cap al japonès. Algunes queixes insinuen que desprestigiem la versió original catalana i aquesta mai ha estat la nostra intenció, ens disculpem si no ens hem expressat bé i hem creat algun malentès.

Hem llegit les vostres queixes tard, però les hem llegit i us hem escoltat.

Hem vist que no us ha agradat i si a la comunitat no li agrada, tot això deixa de tenir sentit. Al cap i a la fi això és un fansub, tots som fans, tots formem part d'una mateixa comunitat i vosaltres sou els que consumiu el producte. Llavors, sereu els que decidireu quins canvis es faran, quines coses es mantindran i definireu exactament com vol els subs la comunitat catalana de One Piece.


Ens tornem a disculpar per qualsevol malentès que haguem pogut causar i esperem que aquest canvi sigui del vostre gust.